Dit ben ik

Taal en mooie dingen maken, komen op allerlei manieren steeds terug in mijn leven. Na 18 jaar lerares Nederlands te zijn geweest, stapte ik over naar de communicatie. Al ruim 21 jaar werk ik als gemeentelijk communicatieadviseur. Daarnaast doe ik ook de publiciteit voor een stichting. Dit alles vind ik erg inspirerend en gevarieerd werk!

Schrijven zit me in het bloed. Ik heb me gespecialiseerd in het begrijpelijk schrijven op taalniveau B1. Want u wilt toch dat degene aan wie u schrijft, begrijpt wat u zegt? Ik ontdekte later het zakelijk tekenen. Dat bleek een schot in de roos te zijn! Sindsdien maak ik regelmatig illustraties.

Ik woon in Amerongen en in mijn vrije tijd vind ik het erg fijn om actief te zijn in de bossen hier. Maar ook om te lezen, creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld door schilderijen te maken. Leuk om te vermelden: een schilderij van mij staat op een toeristisch paneel en op de kaft van een boek afgebeeld. En mijn huis hangt natuurlijk vol met eigen kunst.

Ik ben helemaal blij met mijn tekst- en tekenbureau! Mensen helpen met werk dat ik graag doe. Als ik aan een opdracht werk, heb ik niet het gevoel dat ik werk. Ik doe waar ik goed in ben, waar ik veel energie van krijg. Met als resultaat: tevreden klanten. Mag ik iets voor u betekenen?